مصاحبه دکتر کرمی با خانم مبینا پورمهدی ابراهیمی رتبه4 کنکور ریاضی منطقه 3 سال 1403

در این مصاحبه، با خانم مبینا پور مهدی ابراهیمی، رتبه ۴ منطقه ۳ در رشته ریاضی گفت‌وگو داریم. خانم پور ابراهیمی از دانش‌آموزانی است که در کلاس‌های آنلاین دکتر کرمی شرکت کرده بود. علاوه بر حضور در کلاس‌های آنلاین و آزمون آلفا از مشاوره تخصصی، منابع آموزشی و کتاب‌های کمک درسی ارائه شده توسط دکتر کرمی نیز بهره‌مند شده است. او تجربه خود از نحوه مطالعه درس ریاضی و چالش‌هایی را که در دوران تحصیل با آن روبرو شده است، با ما به اشتراک می‌گذارد. با ما در آلفا گپ همراه شوید تا به قصه مبینا و رتبه تک‌رقمی کنکور ریاضی او آشنا شوید!

فهرست مطالب

معرفی رتبه 4 ریاضی + درصدهای کنکور و نمره نهایی

سلام، من مبینا پور مهدی ابراهیمی هستم، رتبه ۴ منطقه ۳ رشته ریاضی، و خیلی خوشحالم که امروز در خدمت شما هستم.

توی کنکور اردیبهشت ماه، ریاضی رو ۸۰ درصد زدم و توی کنکور تیر ۵۷ درصد. نمره امتحان نهاییم هم ۲۰ شد، حسابان رو هم ۲۰ شدم.

تیر ماه یه مقدار سخت‌تر بود، درسته؟ به جز حسابان، توی گسسته و هندسه چند زدی؟

بله، کلاً تیر ماه سخت بود و علاوه بر اون، شرایط خودمم اون روز خوب نبود. از طرفی، جالبه بدونید که روز آزمونم شرایط روحی خوبی نداشتم، و این روی عملکردم تأثیر گذاشت. در مورد گسسته و هندسه هم که هر دو رو حدود ۵۰ درصد زدم.

 روی همه دروس تمرکز داشتی؟ راستی ریاضیت چطور بود؟

بله، تمرکزم روی همه دروس بود. از طرفی، من جزو اون دسته از دانش‌آموزانی بودم که از سال دهم جدی شروع کردم.

 خیلی خوب، پس قبل از دهم درسخون نبودی؟

راستش نه، دوران هشتم و نهم که با کرونا مواجه شدیم، خیلی از فضای درس دور شدم و پایه ریاضیم افت کرد. توی دهم هم این مشکل ادامه پیدا کرد. راستش توی سال دهم هم برای ریاضی خیلی کاری نکردم و اصلاً برای کنکور مطالعه خاصی نداشتم.

 آزمون یا کتاب کمک درسی نمی‌زدی؟ پس چطور شروع کردی؟

اصلاً! از سال یازدهم شروع کردم و آزمون قلم‌چی ثبت‌نام کردم. اما اوایل آزمون‌هامو می‌دادم بدون اینکه مطالعه‌ای داشته باشم و درصد حسابانم زیر ۱۰ بود.

 چطور به این نتیجه رسیدی که نیاز به تغییر داری؟

خب، بعد از چند آزمون متوجه شدم که اوضاع خوب نیست. به توصیه دوستانم توی کلاس‌های دکتر کرمی ثبت‌نام کردم. دوستم دینا، که همکلاسی‌ام هم بود، اینا رو بهم معرفی کرد.

اگر برگردیم به اول سال یازدهم، فکر می‌کردی که می‌تونی به اینجا برسی؟

نه واقعاً، اون موقع اصلاً فکر نمی‌کردم که به این رتبه برسم. اون موقع که درصد ریاضیم هم خیلی پایین بود. راستش یه جوری بود که همیشه می‌گفتم من از ریاضی خیلی ضعیفم و شاید بتونم بقیه درس‌ها رو خوب پیش ببرم، ولی ریاضی یه جای خیلی سختی برام بود. ولی وقتی شروع کردم به کار کردن و دیدم که می‌تونم درصد‌هامو بهتر کنم، این امید برام بیشتر شد.

از چه تکنیک‌هایی استفاده کردی برای اینکه بتونی این رشد رو داشته باشی؟

من خیلی سعی کردم که تمرکزمو بذارم روی حل تست. هرچقدر بیشتر تست می‌زدم، اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کردم. مثلاً وقتی یه تست سخت رو درست می‌زدم، حس می‌کردم که واقعاً دارم پیشرفت می‌کنم. این باعث می‌شد که ادامه بدم و هر روز بهتر بشم.

دقیقاً، این که میگید تست‌زنی خیلی مهمه، یه نکته کلیدیه. خیلی از دانش‌آموزا تست رو کم می‌زنن یا بهش بها نمی‌دن.  به نظرم باید حتماً تست‌زنی رو جدی بگیرن. هرچقدر بیشتر تست بزنن، بهتر می‌تونن اشکالات خودشونو پیدا کنن و رفعش کنن. علاوه بر این، تست‌زنی باعث میشه که آدم آمادگی بهتری برای آزمون‌های جامع داشته باشه. باید بدونن که تنها خوندن تئوری‌ها کافی نیست، باید اونها رو توی عمل هم تمرین کنن.

اگه به گذشته برگردی، چه کاری انجام می‌دی که توی نتیجه‌ت تاثیر بیشتری بذاره؟

یکی از کارهایی که شاید باید زودتر انجام می‌دادم، این بود که بیشتر به خودم استراحت می‌دادم. بعضی وقت‌ها خیلی خودمو خسته می‌کردم و این باعث می‌شد که نتونم به اندازه کافی موثر بخونم. به نظرم بهتره که بچه‌ها به استراحت‌های منظم توجه کنن تا ذهنشون همیشه آماده باشه.

آزمون‌های آلفا چطور بودن برات؟ حس می‌کردی کمکت می‌کنن؟

بله، آزمون‌های آلفا خیلی خوب بودن. منظم بودنشون کمک می‌کرد که همیشه خودم رو توی شرایط آزمونی نگه دارم و نقاط ضعفم رو شناسایی کنم. البته اوایل سال کمتر شرکت می‌کردم، ولی وقتی دیدم که چقدر مهمه، بیشتر شرکت کردم.

اگه بخوای برای بچه‌های کنکوری امسال چیه؟ حرف آخرت هم بگو لطفاً

به نظرم مهم‌ترین چیز اینه که زود ناامید نشن. یه آزمون بد نباید باعث بشه که کل برنامه رو کنار بزارن. من خودم روزایی داشتم که نتیجه دلخواهم رو نمی‌گرفتم، ولی یاد گرفتم که سریع دوباره خودم رو جمع کنم و ادامه بدم.

استاد از شخص شما هم خیلی ممنونم و از تمام زحماتی که کشیدین خیلی تشکر می‌کنم. امیدوارم شما هم همیشه موفق باشین. در نهایت هم خیلی ممنونم از شما که این فرصت رو به من دادین. توصیه‌ام به دانش‌آموزا اینه که هیچ وقت ناامید نشن و به تلاش ادامه بدن. هیچ چیزی غیرممکن نیست و اگر واقعاً براش تلاش کنن، می‌تونن به هر چیزی که می‌خوان برسن. باز هم از شما و خانواده‌ام تشکر می‌کنم که همیشه حمایتم کردن.

اگر پشتکار داشته باشید، شما هم مبینای زندگی خودتان هستید!

در این گفت‌وگو شاهد مسیری پرفراز و نشیب با دانش‌آموزی بودیم که با همت و پشتکار توانست از ضعف‌های ابتدایی خود در دروس ریاضی عبور کند. آنچه که مبینای قصه ما را از دیگران متمایز کرد، نه تنها تلاش مستمر و برنامه‌ریزی منظم، بلکه توانایی او در مقابله با شکست‌ها و استفاده از آن‌ها به عنوان انگیزه‌ای برای بهبود بود.

همچنین، اهمیت حمایت خانواده و اساتید در این مسیر نقش بسزایی داشته است و نباید از نقش مثبت دیگران هم غافل بشویم. در نهایت، این مصاحبه گرم و جذاب به همه ما یادآوری می‌کند که پشتکار، برنامه‌ریزی و برخورد صحیح با چالش‌ها چقدر می‌تواند دانش‌آموزان را به سوی تحقق اهداف بلندپروازانه‌شان هدایت کند.

دیدگاهتان را بنویسید